Mitt 75 års kalas med överraskning - Kennel Boarhunters Great Danes

Friska, vackra och smarta, våra blåa eller svarta
Go to content

Mitt 75 års kalas med överraskning

Om oss
Jag har haft mina funderingar om det skulle hända något oväntat på min 75 års dag. Våra valpköpare under ledning av Ulla Olsson brukade under mina andra jämna födelsedagar hitta på hyss. Jag försökte att fiska lite i bekantskapskretsen men fick inte en riktig napp.Det är nog lungt tänkte jag.  Det är ju inte 80 år jag fyller.

Men jag hade räknat fel.

Den 28.3.2015 kl. 7.04 hörde jag ett fruktansvärt oväsen  av en radio från baksidan av vårt hus. Jag hoppade in i kläderna och gick till vårt uterum för att öppna den stora skjutdörren. Framme vid denna dörr ser jag ett gäng av våra valpköpare med en radio. De hade kommit för att gratulera mig på min 75 års dag. De fick kommer in och vi fikade tillsammans.
Vad som hände sen finns dokumenterat i bilderna. En riktigt överraskande händelse var att Ulla Olsson, som har varit hjärnan bakom alla mina kidnappningar mm, själva åkte på pumpen under mitt firande. Pär Franze'n hade i hemlighet med oss ordnat en uppvaktning för Ulla Olsson, som fyllde 60 år. Detta hade inte Ulla räknat med. Hon blev väldigt rörd och tackade för presenten hon fick, ett Presentkort på 1000 kr hus Satchmo i Lund.
Det blev en lyckat dag. Mina presenter finns uppsatt på husväggen på altanen. En Grand Danois formad som en lykthållare med en liten lykta som hängde i den. En större lykta som ska stå på altanen fanns med. Själva ljusen liknade riktiga tjocka vaxljus, men de gick på batteri och lysdioder som tänds när det blir mörk ute. Jättebra.Fick även en T-shirt med autografer av alla spelare i Malmö FF som spelade i Champions League matcherna.
Denna är helt unik!
Dessutom fick jag teckningar med fåglar under en modevisning för fåglar.Jag kommer att visa dom på ett speciell ställe lite senare. Tänk vilka härliga vänner man har!
Tänk vilka härliga vänner man har!

Det var extra kul att lurar Ulla.Tack för det Pär.
Back to content