Bonnies valpbilder - Kennel Boarhunters Great Danes

Go to content

Bonnies valpbilder

Bonnie
Nya bilder i slutet på sidan
Det gick inte! Christina och jag har haft hundar under hela våra liv. I Christinas hem fanns det två pudlar, Bambina och Lukas. Sedan kom jag in i bilden och vi gifte oss. En av de första hundarna vi skaffade var en släthårig tax i svart/röd, Dino och sedan kom våra Grand Danoiser och kennel Boarhunters kom igång. Långt senare skaffade vi en kompis till vår Grand Danois Vanja, en Schapendoes McMarras FivestarFilur. Mer om denna fantastiska hund ligger under flik Filur.
Men, vi kunde inte vara utan hund... Livet funkade helt enkelt inte, vilket innebar att vi köpte en mycket trevlig och gullig Mellanpudel valp. Det blev en tik som heter Bonnie liksom vår första Grand Danois tik. Vilket sammanträffande...
Bonnie utvecklas bra. Hon är nu nästan 11 veckor och hon ökar i vikt med 300 gram i veckan. Bonnie är lättlärd, nyfiken på allt och inte rädd något, varken för dammsugaren eller gräsklipparen. Hon älskar alla människor. Man måste bara tycka om henne. Vi själva har fått en nytändning tack vara denna lilla lurviga, svarta och gulliga pudeln.
Bonnie fick besök av Ulla och Johanna. Vi träffades på hundutställningen i Hässleholm. De ville se vårt nyförvärv Bonnie, the Pudel.

De hade många intressanta leksaker med sig som genast kom till användning...

Tack för det Ulla och Johanna.
Back to content